Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді йтиметься про ожиріння

23 травня 2019 р., 13:40

Вже завтра

У п’ятницю, 24 травня, о 14:30 в конференц-залі готелю «Прага» відбудеться прес-конференція у рамках проведення конференції «Співпраця як основа ефективної допомоги пацієнтам з ожирінням: від патофізіології до хірургії», на яку збираються провідні медики Закарпаття.

За останні десятиріччя зайва вага та ожиріння стали глобальною масштабною соціально значущою проблемою. За оцінками експертів, близько 1,7 млрд. жителів нашої планети мають надлишкову вагу, а близько 300 мільйонів потерпають від ожиріння. Згідно з даними ВООЗ кількість осіб, які страждають на ожиріння, за останні тридцять років збільшилася удвічі. Надлишкова маса тіла та ожиріння є серйозною аліментарною проблемою та асоційовані із передчасною смертністю, підвищеним ризиком серцево-судинних хвороб, діабету, раку та інших небезпечних станів,що підкреслює пріоритетну роль цього стану для багатьох ділянок медицини.

Лікарі поспілкуються із журналістами, зокрема, прокоментують ситуацію з ожирінням в області та розкажуть про останні медичні досягнення: Габріелла Цяпець, Ольга Олексик, к.м.н., Христина Щубелка, асп. Сергій Цяпець, к.м.н., доц., та інші.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp