Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

20 закарпатських учнів стали переможцями всеукраїнських олімпіад (ФОТО)

21 серпня 2014 р., 13:32

Сьогодні їм вручили подяки.

У четвер, 21 серпня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко взяв участь у розширеному засіданні колегії департаменту освіти і науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації. 



Під час колегії керівник області нагородив учнів-переможців ІV етапу Всеукраїнських предметних олімпіад. Також було відзначено вчителів, які навчали переможців. Усього цьогоріч було нагороджено 39 учнів та 20 учителів. Другий рік поспіль нагороджено і переможців ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, яких цього року на Закарпатті дев’ятнадцять. 

- Дякуючи викладачам, вчителям, батькам, учням, ми будуємо майбутнє нашої держави. Саме вони – це та основа, яка буде формувати нашу країну. Хочеться побажати, щоб талановиті учні й надалі радували та прославляли наш рідний край не тільки на теренах держави, а й у всьому світі. Ми сильна, розумна та міцна нація, - звернувся до присутніх Валерій Лунченко. 

Цього ж дня у фойє ПАДІЮНу було розгорнуто виставку робіт учнів навчальних закладів всіх районів області, яка проводиться спільно з краєм Височіна. На виставці школярі представили свої роботи, які братимуть участь в обласному конкурсі малюнку „Мій рідний край”. Як прокоментував Валерій Лунченко, у кожному такому малюнку сьогодні можна побачити любов дітей до своєї держави. 
Прес – центр ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp