Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Водоканал» Ужгорода вже не діятиме за рішенням міської ради

21 серпня 2014 р., 14:32

Бо суд визнав його недійсним...

Визнано недійсним договір, яким Ужгородська міська рада безпідставно надала право 50 років здійснювати товариству «Чиста Вода-Ізюм» управління підприємством та майном КП «Водоканал».

Прокуратура в суді захистила інтереси держави в особі КП «Водоканал» - рішенням господарського суду Закарпатської області позов, про визнання недійсним концесійного договору від 4 грудня 2010 року, задоволено - концесійний договір визнано недійсним.

Йдеться про договір, укладений Ужгородською міською радою та ТОВ «Чиста Вода-Ізюм» у порушення приписів цивільного законодавства, Закону України «Про концесії». За цим документом товариству «Чиста Вода-Ізюм» безпідставно булонадано право упродовж 50 років здійснювати управління (експлуатацію) підприємством та майном КП «Водоканал».

З метою захисту інтересів держави, в особі комунального підприємства, прокуратурою міста Ужгорода було здійснено вступ у справу за позовом КП «Виробниче управління водопровідного каналізаційного господарства м. Ужгорода» до Ужгородської міської ради та ТОВ «Чиста Вода-Ізюм», – повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp