Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Святкуємо разом" із Олександром Садварієм

28 травня 2019 р., 14:40

Тож зустрічайте таке довгоочікуване літо разом із Олександром Садварієм!

Після такої прохолодної, дощової весни хочеться сподіватися, що літо буде теплим, лагідним і максимально сприятливим для праці і відпочинку, для багатьох добрих і важливих справ, для дорослих і дітей, адже попереду така омріяна пора канікулів-відпусток-подорожей-відкриттів!

А відсвяткувати прихід літа пропонуємо 2 червня разом із солістом Закарпатської обласної філармонії, заслуженим артистом України Олександром Садварієм, а також його колегами по сцені – Іриною Філіпенко, Анастасією Вишневською, Катериною Лінтур, вихованкою медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя» Уляною Кастран. У дуеті з Олександром заспіває також його дружина, заслужена артистка України Яна Садварій. Ще однією родзинкою вечора стане виступ акторки Закарпатського обласного музично-драматичного театру імені братів Шерегіїв Катерини Гамаги з колегами-танцюристами.

За роки своєї творчої діяльності Олександр Садварій встиг виступити ледь не в кожному куточку Ужгорода і Закарпаття, представляв мистецтво нашого краю на столичній сцені, а в складі різних колективів побував у багатьох європейських країнах. Соліста із неймовірно гарним, потужним голосом неодноразово запрошували до співпраці із Заслуженим академічним Закарпатським народним хором, Академічним камерним хором «Cantus», естрадно-духовим і симфонічним оркестрами Закарпатської обласної філармонії.

Серед особистих уподобань Олександра – творчість відомого італійського співака Андреа Бочеллі та популярного американського виконавця Джоша Гробана. Дещо із репертуару цих великих артистів прозвучить і в цьому концерті. Також співак традиційно виконає кілька пісень вітчизняних і закарпатських композиторів, а супровід забезпечить Ігор Литвинов (гітара) та невеличкий інструментальний ансамбль. Переважно українську популярну музику подарують присутнім і інші учасники програми. Ведуча – Ольга Донецька. Початок о 17.00. Тож зустрічайте таке довгоочікуване літо разом із Олександром Садварієм!

Підготувала Таїсія Грись

{g}


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp