Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Нідерландах страйк спричинив транспортний колапс

28 травня 2019 р., 17:31

У Нідерландах - страйк громадського транспорту

У вівторок більшість автобусів, поїздів, трамваїв і поромів у Нідерландах простоюють у зв'язку з одноденним страйком профспілок.

Один з найважливіших аеропортів у Європі, аеропорт Амстердама - Схіпгол - попередив пасажирів про можливі затримки рейсів через загальнонаціональний страйк громадського транспорту, повідомляє Associated Press.

У вівторок більшість автобусів, поїздів, трамваїв і поромів у Нідерландах простоюють у зв'язку з одноденним страйком профспілок. Вони проводять кампанію проти збільшення пенсійного віку.

Аеропорт Схіпгол уже скасував близько 80 рейсів. Національний перевізник KLM запропонував пасажирам змінити своє бронювання безкоштовно.

Між аеропортом і Амстердамом курсує тільки чотири поїзди на годину замість звичайних 25. Схіпгол попросив громадян не їхати в аеропорт без крайньої необхідності.

Влада Амстердама відкрила для велосипедистів тунель під головною водною артерією міста, щоб люди могли дістатися на роботу.

Раніше у Франції попередили про скасування авіарейсів через страйк диспетчерів.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp