Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець не побоявся наслідків, до яких призведуть його дії

21 серпня 2014 р., 16:26

Всі його задуми зупинила міліція. Тепер чоловік відповість перед законом.

Мукачівські правоохоронці від безробітного мукачівця вилучили коноплю, марихуану, газовий пістолет та боєприпаси.

Працюючи над розкриттям резонансного вбивства, яке трапилось 3 серпня цього року на автодорозі «Мукачево-Чоп», правоохоронці проводять низку заходів. Так, в результаті чергового обшуку, санкціонованого судом, оперативники міськвідділу у мешканця с.Ключарки виявили 26 кущів коноплі, суху марихуану, газовий пістолет марки «Макаров» калібру 4,5 ммта 150 набоїв.

30-літній мукачівець живе з батьками, сам ніде не працює. Тож зайнявся вдома вирощуванням коноплі. Окрім того, чоловік і сам вживає наркотики, адже у його кімнаті було виявлено пристрій для куріння марихуани, так званий бульбулятор. А на присадибній ділянці позаду будинку він облаштував міні-плантацію з вирощування наркотичної рослини – коноплі.

Про походження всіх заборонених предметів, наркотичних речовин іпосадженої коноплі, мукачівець пояснити відмовився.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за трьомастаттями

Нагадаємо, що міліція Мукачева затримала 23-річного мукачівця, який виготовляв наркотики і схиляв своїх знайомих до їх вживання.

Кримінального кодексу України —Незаконний посів та вирощуванняконопель; Незаконне зберігання наркотичних засобів та Незаконнеповодження зі зброєю, бойовими припасами. Всі вилучені засоби, речовинита стебла коноплі направлені на експертизу до Науково-дослідногоекспертно-криміналістичного центру при УМВС області. Триває досудоверозслідування.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp