Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородську площу Народну перевіряють на чесність

21 серпня 2014 р., 17:40

Чи реконструкція площі була законою - скаже результат перевірки

Триває досудове розслідування за фактом незаконного заволодіння державними коштами при виконанні робіт з реконструкції площі Народної в Ужгороді.Нагадаємо, прокуратура Закарпатської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом незаконного заволодіння державними коштами, при виконанні робіт з реконструкції площі Народної в м. Ужгороді.Усі слідчі дії у даному кримінальному провадженні здійснюються працівниками УМВС в Закарпатській області. Останній допит з цього приводу було здійснено ще у перших числах серпня цього року.Наразі триває ряд експертиз, таких як будівельно-технічна експертиза та інші. 

Також було повторно здійснено перевірку державною фінансовою інспекцією України.

Призначено податкову перевірку, яку доручено проводити працівникам Державної фіскальної служби в Закарпатській області.Довідка:ч. 3 ст. 191 КК України – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб, – караються обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp