Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Папа Римський назвав "найбільшою жорстокістю" стіну між США і Мексикою

29 травня 2019 р., 17:48

Понтифік готовий особисто сказати Дональдові Трампу про неприпустимість будівництва загородження на південному кордоні Штатів.

Папа Римський Франциск готовий особисто сказати американському лідеру Дональдові Трампу, що будівництво стіни на кордоні США і Мексики є "найбільшою жорстокістю". Про це він заявив в інтерв'ю мексиканському телеканалу Televisa, опублікованому 28 травня, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Я не знаю, що відбувається із цим новим культом захисту територій шляхом будівництва стін. Ми вже знали одну, ту в Берліні, яка принесла стільки головних болів і стільки страждань", - зазначив понтифік.За його словами, розділення дітей з батьками йде врозріз із законом природи."Ви не можете так чинити. Це жорстоко. Це одна з найбільших жорстокостей. І що захищати? Територію або економіку країни, або хто знає що", - підкреслив Франциск, додавши, що така політика "дуже сумна".При цьому понтифік підтвердив, що готовий сказати те саме в очі Трампу."Те ж саме. Те ж саме, тому що я говорю це публічно... Я навіть сказав, що ті, хто будує стіни, в підсумку виявляються в'язнями цих стін", - вказав Папа.Нагадаємо, 15 лютого Трамп ввів режим надзвичайного стану на південному кордоні країни, щоб мати можливість залучити кошти для зведення стіни на кордоні з Мексикою без схвалення Конгресу.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp