Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Для другокласників місцевих шкіл рахівські рятувальники провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

30 травня 2019 р., 15:30

Школярі із нетерпінням чекали зустрічі, на якій вогнеборці ділилися своїм досвідом і знаннями

30 травня до рахівських рятувальників завітали учні других класів загальноосвітніх закладів І-ІІІ ступенів м. Рахів, де під час зусрічі фахівці ДСНС провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Школярі із нетерпінням чекали зустрічі, на якій вогнеборці ділилися своїм досвідом і знаннями.

Під час проведення акції рятувальники розповіли другокласникам про різноманітні надзвичайні ситуації та чому вони виникають. Поговорили й про основні правила безпеки життєдіяльності, зокрема: пожежної безпеки у побуті та на природі, і застерегли школярів від небезпечних забав з сірниками й запальничками.

Тут, школярі навчалися правильним діям у разі виникнення пожежі у будинку, на відкритій території, ознайомили з правилами поведінки під час виявлення підозрілих і вибухонебезпечних предметів.

Далі ДСНСки продемонстрували техніку та обладнання, що знаходяться на озброєнні в пожежно-рятувальному підрозділі, та якими користуються під час різних надзвичайних подій. Учні розпитували про призначення інструментів, та спецзасобів.

Усі охочі мали змогу одягнути спецкостюми надзвичайників. Крім того, кожен міг посигналити, посидіти у пожежній машині і відчути себе справжнім бійцем ДСНС.

Подібні заходи для дітей є надзвичайно корисними, адже вони швидше запам’ятовують важливу інформацію, якщо дізнаються її із вуст рятувальників.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp