Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вакарчук розповів про свої доходи

30 травня 2019 р., 20:23

Святослав Вакарчук щороку заробляє різні суми

Лідер партії Голос стверджує, що у нього ніякої нерухомості за кордоном і він не пов'язаний в бізнесі з олігархами.

Український музикант і лідер партії Голос Святослав Вакарчук минулого року отримав близько 5 млн гривень дивідендів, з яких, приблизно, половину витратив на фінансування своєї політичної сили. Про це він розповів в інтерв'ю ЛИГА.net.

"У мене є одна машина Range Rover, їй, приблизно, п'ять років. Є банківські рахунки - на них близько 12 млн гривень. У мене дві квартири в Києві, але в одній я давно не живу", - розкрив Вакарчук основні дані своєї декларації.

За словами музиканта, щороку він заробляє різні суми."За три роки я отримав 20 млн грн дивідендів, а за 2018 рік - 5 млн гривень", - зазначив він.

Вакарчук стверджує, що не володіє нерухомістю за кордоном.

"У мене немає ніякої нерухомості за кордоном і ніколи не було. Я ні на кого нічого не записував", - запевнив він, додавши, що у нього немає офшорних компаній, і він не пов'язаний у бізнесі з олігархами.

Нагадаємо, 16 травня Святослав Вакарчук оголосив про створення партії Голос і представив членів своєї команди. А цього тижня він представив ще двох членів своєї команди.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp