Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Доба в ООС: вісім обстрілів, поранені двоє бійців

31 травня 2019 р., 17:26

Сепаратисти застосовували артилерію, міномети, БМП, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Підрозділи сепаратистів за минулу добу, 30 травня, вісім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі. Чотири рази застосовувалася зброя, заборонена Мінськими угодами. Поранення отримали двоє українських військових, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил в ранковому зведенні в п'ятницю, 31 травня.

Противник застосовував артилерію калібру 122 мм, міномети калібрів 120 і 82 мм, БМП, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Обстріли велися в районі населених пунктів Водяне, Піски, Опитне, Піщевик, Верхньоторецьке, Авдіївка, Новолуганське і Кримське.

У штабі стверджують, що на кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь. За даними розвідки, у відповідь вогнем один сепаратист був поранений.

З початку поточної доби на Донбасі зафіксували чотири обстріли - в районі населених пунктів Водяне, Красногорівка, Травневе. Українські військові не постраждали.

Нагадаємо, за добу 29 травня сепаратисти 19 разів порушили режим припинення вогню. Тоді ЗСУ не зазнали втрат.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp