Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На річці Рейн перекинувся човен з туристами: троє загиблих

31 травня 2019 р., 17:31

Очевидці події на березі намагалися допомогти врятувати потопаючих людей, проте один з таких помічників загинув разом з ними.

На річці Рейн між Німеччиною і Францією перекинувся човен з туристами. Три людини загинули і одна дитина зникла безвісти. Про це повідомляє Süddeutsche Zeitung у п'ятницю, 31 травня.Інцидент стався напередодні після обіду. Невелика група відчалила від німецького берега Рейну, щоб половити рибу і влаштувати пікнік на території Франції. Їх човен перекинувся в районі французької громади Герстхайм.Очевидці події на березі намагалися допомогти врятувати потопаючих людей, проте один з таких помічників загинув разом з ними.Всього загинули три людини - 6-річна дівчинка, дорослий, який був на човні, і ще один дорослий, який намагався їх врятувати. Ще один дорослий пасажир був госпіталізований, а 4-річна дівчинка зникла безвісти.Поки що незрозуміло, що саме стало причиною перекидання човна. Відомо, що у туристів не було при собі рятувальних жилетів.Вранці в п'ятницю рятувальники відновили пошуки зниклої дівчинки.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp