Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові "прокинулися" школи (ФОТО)

21 серпня 2014 р., 21:30

Заклади вже готові до нового навчального року.

 

Про це сказав міський голова Золтан Баб’як.

У школах міста вирує життя навіть під час літніх канікул. Упродовж літа повним ходом проводились ремонтні роботи у шкільних приміщеннях.

Оскільки не за горами 1 вересня, то на чолі з начальником управління освіти Маріанною Пилипенко був здійснений обхід шкіл щодо готовності до навчального року.

Так, косметичні ремонти були проведені майже в усіх класах та коридорах. У закупівлі матеріалів та оплати роботи велику допомогу надають батьки. Потребу в освіженні класів вирішують батьки спільно з класним керівником. Завдяки батькам та спонсорам у деяких класах зроблений повний євроремонт. Також приведені до ладу шкільні двори, скошена трава.

За кошти міського бюджету ще минулого року були частково замінені вікна та двері у школах №3 та №10 зокрема. А ось у школі №4 проводяться роботи з викладення двору плиткою. Територія велика, тож до початку навчального року буде готова тільки частина майданчика. Також облаштують тротуар. Звісно, на темп реалізації плану істотно впливає видача коштів казначейством, які профінансував міський бюджет. Директор школи Юліанна Міцік додає багато зусиль у реалізацію цієї справи, подає заявки на гранти, шукає допомогу у шкіл-побратимів Угорщини, спонсорів.

Варто зазначити, що попри фінансові труднощі управління освіти спільно з директорами шкіл та батьками роблять багато, аби діти навчались у комфортних умовах.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp