Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Відбудуться Всеукраїнські змагання бригад екстреної медичної допомоги "Закарпатські медичні ралі - 2019" (АНОНС)

3 червня 2019 р., 09:15

Взяти участь у змаганнях зголосилися 43 бригади з усіх областей України, а також з Румунії, Литви, Латвії, Словаччини, Польщі

5 – 7 червня Закарпаття прийматиме Всеукраїнські змагання бригад екстреної медичної допомоги за міжнародної участі. Взяти участь у змаганнях зголосилися 43 бригади з усіх областей України, а також з Румунії, Литви, Латвії, Словаччини, Польщі.
Наш край цьогоріч є господарем ралі, оскільки торік у Черкасах перше місце виборола бригада Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги.
Базою цьогорічних змагань буде с. Яноші Берегівського району. Звідти 5 червня колона з 33 автомобілів «швидких» прибуде до Ужгорода. Тут о 9.30 на пл. Народній відбудеться урочисте відкриття змагань. Відтак в УжНУ розпочнеться науково-практична конференція «Екстрена медична допомога та медицина катастроф України в умовах мирного та воєнного часу» і 1-й етап змагань водіїв в Ужгородському аеропорту.
6 і 7 червня на Берегівщині пройдуть основні змагання команд у максимально наближених до реальних умовах, нагородження переможців та церемонія закриття змагань.
До уваги водіїв: вранці 5 червня пл. Народна в Ужгороді буде закрита для проїзду транспорту.
На фото: головна нагорода змагань 2019 року, переможці 2018 року.

{g}

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp