Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Донеччани живуть у темряві

21 серпня 2014 р., 21:36

У місті немає електрики через війну.

Більшість знеструмлених об'єктів розташовані в Кіровському районі міста.

У Донецьку без електрики залишаються 218 багатоповерхових житлових будинків та 2050 будинків приватного сектора, повідомили у прес-службі ДТЕК у четвер, 21 серпня.

За даними енергетиків, у Куйбишевському районі Донецька знеструмлено 50 багатоповерхових і 700приватних будинків. У Кіровському районі безелектропостачання знаходяться 168 багатоповерховихбудинків та 1350 будинків приватного сектора.

Також знеструмлено виставковий комплекс Експо-Донбасу Київському районі Донецька.

"21 серпня електропостачання у Донецьку відновлювали 55 енергетиків ДТЕКДонецькобленерго у складі 23 бригад за допомогою 23 машин спецтехніки. БригадиДонецьких міських електричних мереж ведуть роботи з ремонту і заміни пошкодженихліній електропередачі у Київському, Калінінському, Ленінському районах міста", -зазначили у прес службі.

Енергетики також нагадали, що залишається замінованою підстанція на території заводуТочмаш, яка живить більшу частину Київського району та Міжнародний аеропортДонецьк.

Раніше спікер РНБО Андрій Лисенко повідомив, що представники незаконних збройнихформувань обстріляли стадіон Донбас Арена в Донецьку.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp