Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді буде акція "Я не хочу бути наступним"

4 червня 2019 р., 11:15

Нині ввечері

У вівторок, 4 червня о 19:30 під стінами Головного управління поліції у Закарпатській області, що в місті Ужгород, на вулиці Ф.Ракоці, 13 Ужгородський осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації “Фундація Регіональних Ініціатив” та небайдужі активісти проводять всеукраїнську акцію протесту “Я не хочу бути наступним!”. Подібна акція проходитиме ще у більш як 15 містах України — Харкові, Києві, Ужгороді, Краматорську, Кураховому, Кропивницькому, Дніпрі, Чернівцях, Тернополі, Львові, Луцьку та ін.


Система влади продовжує тримати у страху своїх громадян будь-якими засобами — від “звичних” штрафів за порушення неіснуючих норм та перевищення службових обов’язків до нападів на громадських активістів та навіть вбивств.


Лише за останній тиждень країну сколихнули кричущі порушення прав людини: незаконне затримання двох протестувальників у Рівному, які вийшли на мирну акцію та вбивство 5-річного хлопчика нетверезими поліцейськими у Переяславі-Хмельницькому. Ці різні події об’єднує одне — знецінення людських прав та людського життя, свавілля влади та повна безкарність винних.


Вони забирають все — від свободи зібрань до життя. Ми виходимо, щоб сказати “Я не хочу бути наступним!”. Закликаємо всіх небайдужих долучитись до акції, адже найменший замах на наші права та свободи зараз може потягнути за собою знищення всіх людських свобод в Україні в майбутньому.


Координатор акції в Ужгороді— Олександр - 095 591 7417

Всеукраїнський координатор акції — Ленід Сітченко, +38056386971 leonid.sitchenko@gmail.com



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp