Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські театрали стартували «Жменяками» (ФОТО)

4 червня 2019 р., 18:05

Однойменною виставою розпочали новий сезон.

Сценічною версією роману Михайла Томчанія «Жменяки» закарпатські театрали почали 73 сезон. Цей роман заснований на реальних подіях, тож і на сцені було все дуже життєво. Головний режисер Анатолій Філіппов, разом з трупою акторів, костюмерів та всіх, хто долучився до створення цієї вистави – втілив правду життя у 1946 році.

{g}

В центрі сюжету – закарпатська сім’я, у котрій найголовнішим здобутком для батька є земля. Бо, за його переконанням, саме земельний спадок – найкращий шлях до заможного життя його 4 дітей. Саме через землю чоловік змушує одного зі своїх синів одружитися на дівчині, яку не кохав. А це змусило юнака відмовитися від справжніх почуттів до дівчини із закарпатського села Олени. В підсумку – зруйнована доля сина Михайла та його не коханої дружни Юлки та смерть батька, котрий так і не встиг поділити зесмлю між дітьми.

Вистава вразила справжньою грою акторів. Їм глядачі вірили і співпереживали. А ще це було для них гарною змогою збагнути істину: жити варто своїм серцем, бо тільки так кожен зможе стати щасливим.

Вікторія Лисюк, «Час Закарпаття»




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp