Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зеленського викрили в плагіаті промови Порошенка

5 червня 2019 р., 20:00

Володимира Зеленського звинуватили в плагіаті

Нинішній президент використовував цілий абзац промови свого попередника, видавши його за свої думки.

Прес-секретар п'ятого президента Петра Порошенка Святослав Цеголко заявив, що нинішній президент Володимир Зеленський вкрав частину промови екс-глави держави. Про це Цеголко написав на своїй сторінці у Facebook у середу, 5 червня.

Для доказу плагіату Цеголко опублікував скріншот сьогоднішнього повідомлення Адміністрації президента в Twitter, де наводиться цитата Зеленського, а також відео давнішого виступу Петра Порошенка на з'їзді партії Європейська Солідарність, де він слово в слово говорить те, що сьогодні подали, як думку Зеленського.

"Новий президент Зеленський вкрав цілий абзац з виступу Петра Порошенка на з'їзді партії Європейська Солідарність", - заявив Цеголко.

Він також порадив Зеленському найняти спічрайтера.

"Приємно, що Володимир прислухається до Петра Порошенка. Але крім коректора, варто найняти і спічрайтера", - порадив спікер Порошенка.

Раніше повідомлялося, що Зеленський в указі неправильно написав своє прізвище.

Нагадаємо, сьогодні президент Зеленський зустрівся з Верховним представником ЄСіз закордонних справ і політики безпеки Федерікою Могеріні.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp