Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Розстріл Майдану: суд відпустив снайпера

5 червня 2019 р., 20:13

Дмитра Хмеля відпустили з-під варти

Суд відпустив під домашній арешт снайпера Дмитра Хмеля, зобов'язавши його носити електронний браслет.

Снайперу Дмитру Хмелю, якого підозрюють у розстрілі Майдану, пом'якшили запобіжний захід, змінивши його на домашній арешт. Про це в середу, 5 червня, повідомляється на сторінці Адвокатської дорадчої групи у Facebook.

Так, Київський апеляційний суд відпустив з-під варти снайпера Дмитра Хмеля, екс-бійця спецназу Омега, якого підозрюють у вбивстві євромайданівця, театрального режисера Олександра Храпаченка 20 лютого 2014 року на вул. Інститутській в Києві.

"Сьогодні в Апеляційному суді Києва суддя Денис Масенко прийняв рішення змінити запобіжний захід Дмитру Хмелю, снайперу спецпідрозділу Омега, обвинуваченому у вбивстві героя Небесної сотні Олександра Храпаченка, на домашній арешт з носінням електронного браслета", - сказано в ньому.

Апеляційну скаргу подали адвокати захисту.

Нагадаємо, Хміль був затриманий майже через п'ять років після злочину через тривалу експертизу зброї, яка закінчилася тільки 16 жовтня 2018 року. В кінці минулого року суд продовжив йому арешт.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp