Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття потерпає у смітті

7 червня 2019 р., 15:05

Місцяни забруднюють Закарпаття

 

Як то в нас кажуть «Не се…..ь в тарілку з якої їстимете», саме так – так. Мова йде про Рахівський та Тячівський район. Місцеві знищують красу що оточує нас. Як тільки так можна, невже Ви не бажаєте залишити красу нашого краю своєму поколінню, чи Вам не хочеться жити в чистоті та порядку. Прийти до чистої річки чи зайти в чистий ліс, НЕВЖЕ ВАМ ЦЬОГО НЕ ХОЧЕТЬСЯ?
Я думаю що кожний відповість, що хочеться чистоту навкруги, порівнюючи з Європою, а чуму там можуть а у Нас ні. Адже кожний в своєму дворі прибирає, і чомусь багато кому все одно що твориться за огорожею, яка відокремлює власність від спільного. Іноді навіть можна спостерігати як сміття висипають за огорожу і воно вже стає чужим. А частіше весь непотріб зносять, звозять в річки, потічки та навіть в ліс – не лінуються. І це все роблять місцеві, саме так ми з Вами. В саму першу чергу потрібно почати з себе, це не важко…..
Пластик розкладається близько 450 років, поліетилен – за одними даними до сотні років, за іншими – до півстоліття. І все це оточує нас повсюди – вдома, ми використовуємо пластик у побуті, а ще викидаємо… Та де попало. І так у нас з’являються гори сміття. Люди знають про цю проблему, але продовжують засмічувати природу, швидкісними темпами.

Ось так, гори сміття навкруги, а місцевому самоврядуванню нема до цього діла.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp