Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Крейсер США і корабель Росії мало не зіткнулися в морі

7 червня 2019 р., 15:06

Ракетний крейсер USS Chancellorsville

Екіпаж корабля Адмірал Виноградов екстрено маневрував, щоб уникнути зіткнення з американським крейсером.

У Східно-Китайському морі ледь не зіткнулися крейсер США і російський корабель. Про це 7 червня пише Інтерфакс з посиланням на прес-службу Тихоокеанського флоту Росії.

Повідомляється, що американський крейсер зробив небезпечний маневр і мало не зіткнувся з російським протичовневим кораблем.

Відомо, що інцидент стався о 6:35. У ньому брали участь крейсер з керованою ракетною зброєю USS Chancellorsville і великий протичовновий корабель Адмірал Виноградов.

Загін кораблів Тихоокеанського флоту Росії і авіаносна ударна група Військово-морських сил США рухалися паралельними курсами.

У прес-службі повідомили, що американський крейсер різко змінив напрямок руху і перетнув курс російського корабля за 50 метрів.

Екіпажу російського корабля довелося екстрено маневрувати, щоб уникнути зіткнення. Після події американській стороні заявили протест, додали в ТОФ.

Раніше в Будапешті прогулянковий катер зіткнувся з туристичним лайнером. В результаті події загинули 19 людей.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp