Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Холодна зброя порушнику з рук не зійшла (ФОТО)

8 червня 2019 р., 17:00

Його спіймали

Ножі з ознаками холодної зброї дедалі частіше виявляють прикордонники у громадян, які перетинають кордон. Впродовж тижня, що минає прикордонники Мукачівського загону тричі виявляли холодну зброю в пунктах пропуску.

В пункті пропуску «Солотвино», що на українсько-румунському кордоні, знаходили холодну зброю двічі. Перетнути кордон із ножем забороненим до переміщення намагався 42-річний громадянин Чехії, який прибув у пункт пропуску автомобілем марки «КІА». Під час спільного прикордонно-митного огляду ніж з характерними ознаками холодної зброї виявили у «бардачку» авто. Вже наступного дня під час проведення поглибленого огляду мікроавтобуса «Фольксваген», яким на в’їзд в Україну прибув 70-річний громадянин Норвегії, у цьому ж пункті пропуску спільна оглядова група прикордонників та митників виявила у шафі для зберігання предметів багнет-ніж.

А в пункті пропуску «Вилок», що на українсько-угорському кордоні, холодну зброю прикордонники спільно з митниками виявили в 28-річного громадянина Угорщини. Правоохоронці виявили ніж у ніші дверей мікроавтобуса «Фольксваген», яким керував іноземець.

За всіма фактами виявлення холодної зброї прикордонники повідомили співробітників Нацполіції. Усі ножі в іноземців встановленим порядком вилучили.







Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp