Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Кар’єрі знайшли тіло юнака

10 червня 2019 р., 16:50

Хлопчина втопився

Про це виданню 0312 у коментарі розповіла Інеса Манзулич-Іванова, речниця Головного управління Нацполіції Закарпаття. Водолази сьогодні продовжили пошуки і о 10.08 було знайдено тіло 17-річного юнака.

Попереднім оглядом ознак насильницької смерті на тілі не виявлено. Ймовірна причина смерті неповнолітнього – утоплення.

Нагадаємо, до поліції 9 червня, о 20:36 надійшло повідомлення про те, що під час відпочинку на водоймі, що в мікрорайоні Радванка близько 16:00 зник хлопець 2002 року народження, мешканець села Минай.

Також, до правоохоронців звернулась з заявою про зникнення мати хлопця. Вона зазначила, що її син близько 12:00 він пішов з дому та не повернувся. Востаннє перебував на кар'єрі по вулиці Гранітній, де відпочивав з друзями.

Для обстеження водойми залучалось водолазно-рятувальне відділення АРЗ СП. О 22:00 пошуки ймовірного утопленика було призупинено у зв’язку із настанням темної пори доби.

Поліція Закарпаття звертається із застереженням до краян і гостей області: будьте уважними під час відпочинку на водоймах. Аби не сталося біди, дотримуйтесь ряду правил. Не ідіть купатися наодинці, краще робити це в колі друзів або в людному місці, де вам можуть надати допомогу. Не купайтеся в невідомих місцях. Не стрибайте у воду з берега, зі скал, дерев тощо. В жодному разі не лізьте до води, якщо ви вживали алкогольні напої!

Шановні батьки! Не відпускайте дітей відпочивати на водойми без нагляду дорослих. Проведіть з ними відповідні профілактичні бесіди на тему відпочинку на водоймах.

Літо лише розпочалося. Нехай воно принесе усім нам лише приємні емоції. Бережіть себе і своїх рідних!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp