Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тему вибору професії порушили на Ужгородщині (ФОТО)

12 червня 2019 р., 15:15

Важливий етап

9 – 11 червня в готельному комплексі «Камелот» неподалік Ужгорода тривав Всеукраїнський молодіжний форум «Кар’єра зі школи: вибір і планування».
Метою заходу було навчити фахівців, які працюють з учнями у закладах освіти або займаються розвитком молоді, з інструментами та методами, що дозволять ефективно формувати усвідомлені мотиви вибору певного виду діяльності.
Протягом трьох днів учасники з 19 областей України мали змогу поспілкуватися з експертами, які працюють у сфері побудови та розвитку кар’єри, з представниками роботодавців щодо стереотипів при виборі професії та обмінятися досвідом. Також учасники вчилися знаходити спільну мову з батьками в питаннях планування кар’єри їхніх дітей, як надихнути молодь ставати свідомими лідерами та гендерно чутливим підходам при виборі професії. Результатом роботи стала розробка шести «ідеальних» занять на тему: «Як розповісти про професію просто та цікаво».
Організували захід Міністерство молоді та спорту України, управлінням молоді та спорту Закарпатської ОДА та центр «Розвиток КСВ».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp