Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Санаторій Верховина» оштрафували на 145 тисяч

22 серпня 2014 р., 16:00

Суд задовільнив позов прокурора.

Рішенням Закарпатського окружного адміністративного суду задоволено позов прокурора, поданий в інтересах Державної податкової інспекції в Міжгірському районі (на сьогодні Хустської об’єднаної державної фінансової інспекції) до дочірнього підприємства «Санаторій Верховина» про стягнення податкового боргу в розмірі понад 145 тис. грн., повідомив прокурор Міжгірського району Сергій Зовдун.Цьому передувала прокурорська перевірка, проведена в Державній податковій інспекції в Міжгірському районі, яка показала, що посадовими особами податкової інспекції не вживаються достатні заходи, спрямовані на погашення боржниками податкового боргу на території Міжгірського району.

З зв’язку із цим, прокуратурою було внесено подання начальнику ДПІ в Міжгірському районі з вимогами усунути виявлені порушення, активізувати діяльність на вказаній ділянці роботи ти притягнути винну особу до відповідальності. 

Одночасно заявлено вказаний позов про стягнення податкового боргу.На даний час відповідачем у вказаному позові вже добровільно сплачено до державного бюджету 80 тис. грн. податкового боргу.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp