Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Суд в Криму відпустив капітана українського судна

14 червня 2019 р., 17:50

Віктору Новицькому призначили штраф у півмільйона рублів, але відразу його скасували через знаходження рибалки в СІЗО.

Суд Севастополя в п'ятницю, 14 червня, ухвалив вирок капітану українського судна ЯМК-0041 Віктору Новицькому, якого звинувачують в незаконній ловлі риби біля берегів Криму, повідомляє ТАСС.

Суд вирішив оштрафувати рибалку на 500 тисяч рублів, але з огляду на проведені ним в СІЗО півроку скасував виплату штрафу.Оскільки капітан знаходився під підпискою про невиїзд, то автоматично він був відпущений.Суддя пояснила, що з огляду на те, що Новицький кілька місяців після арешту перебував в СІЗО, він звільняється від покарання. При цьому суд постановив в рамках цивільного позову "стягнути коштом відшкодування збитків 439 тис. рублів" за завдані збитки водним ресурсам Росії.За даними суду, Новицький перебував в СІЗО з травня до листопада 2018 року.Як відомо, 30 жовтня Україна і Росія відпустили по сім затриманих моряків. Екіпаж судна Норд поїхав до Криму, а частина рибалок судна ЯМК-0041 повернулися на материкову Україну. Пізніше трьох українських моряків випустили із СІЗО Сімферополя під підписку про невиїзд. У висновку залишався тільки капітан судна.Нагадаємо, судно ЯМК-0041 було затримано в травні минулого року неподалік від кримського мису Тарханкут.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp