Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Донбасі в травні загинули вісім військових

17 червня 2019 р., 19:33

ЗСУ майже кожен день зазнають втрат на Донбасі

Більше 60 українських бійців були поранені в результаті бойових дій або ж отримали травми.

Вісім українських військовослужбовців загинули на Донбасі протягом травня 2019 року. Про це повідомляє в понеділок, 17 червня, Радіо Свобода з посиланням на дані начальника штабу операції Об'єднаних сил, першого заступника командувача ООС генерал-майора Ігоря Танцюри.

"Кількість поранених і загиблих українських військових за травень 2019 року - 42 поранених і травмованих в результаті бойових дій, 19 бойових травмувань і вісім загиблих", - йдеться в повідомленні.

При цьому не уточнюється, чи йде мова про загальну кількість загиблих, у тому числі з урахуванням померлих пізніше від поранень, або ж тільки про загиблих безпосередньо на полі бою чи відразу після обстрілів, дані про яких називають у щоденних зведеннях пресцентру ООС.

Також не уточнюється, чи йде мова про втрати всіх українських силових структур, або тільки Збройних сил.Нагадаємо, станом на 31 грудня 2018 року на Донбасі загинули до 13 тисяч людей. Серед них 3300 цивільних, 4000 українських бійців і 5500 сепаратистів.

Також, за даними ООН, з початку 2019 року було зафіксовано 70 жертв серед цивільних на Донбасі - 12 людей загинули і ще 58 були поранені.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp