Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Нігерії діти-смертники вбили 30 осіб

17 червня 2019 р., 20:25

Теракт з дітьми стався під час групового перегляду футбольного матчу в кінотеатрі в місті Кондуга

У Нігерії сталася серія вибухів, які влаштували три терористи-смертники. Загинули 30 осіб, ще 39 постраждали, повідомляє CNN у понеділок, 17 червня.

Теракт стався під час групового перегляду футбольного матчу в кінотеатрі в місті Кондуга. Перший вибух стався біля самого кінотеатру. Пізніше загуркотіло ще від двох вибухів - смертники підірвали себе в натовпі в барі.

Зазначається, що вибухи влаштували двоє дівчаток і один хлопчик. Їхній точний вік невідомий.

Поки ніхто не взяв на себе відповідальність за теракт. Але в Нігерії регулярно здійснюють напади бойовики терористичного угруповання Боко Харам. Для терактів вони вербують дітей, яких вони викрадають із поселень у Нігерії.

Минулого тижня бойовики Боко Харам напали на поселення в Камеруні. Тоді загинули 37 людей - 21 військовий і 16 мирних жителів.

А в травні в Нігерії були звільнені майже 900 дітей. Їх завербувало місцеве угруповання для участі в бойових діях проти бойовиків Боко Харам.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp