Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україну скерували нового повіреного у справах США

18 червня 2019 р., 17:04

Вільям Тейлор був послом США в Україні з 2006 по 2009 рік

Вільям Тейлор має намір побудувати міцні робочі стосунки з новим президентом України і його командою.

Тимчасово повіреним у справах США в Україні призначений Вільям Тейлор. Про це повідомляється на сайті американського посольства в Україні у вівторок, 18 червня.

"Посольство США в Києві вітає посла Вільяма Тейлора, який повернувся в Україну як тимчасовий повірений у справах США. Він буде керувати нашою командою під час історичних виборів і перехідного періоду", - йдеться в повідомленні.

Тейлор був послом США в Україні з 2006 по 2009 рік, а також був спеціальним координатором Державного департаменту з питань Близького Сходу, представником США в Близькосхідному квартеті і на інших дипломатичних посадах.

Перед призначенням Тейлор займав посаду виконавчого віце-президента Інституту миру США.

"Я з нетерпінням чекаю того, щоб очолити команду посольства США в побудові міцних робочих відносин з президентом Зеленським та його командою, іншими українськими чиновниками і політичними силами, а також підтримці наших міцних партнерських відносин з громадськими організаціями та українським народом", - сказав Тейлор.

Він додав, що "США залишаються глибоко віддані успіху стабільної, процвітаючої, демократичної і вільної України, і ми продовжуємо підтримувати суверенітет і територіальну цілісність України".

Також повідомляється, що Крістіна Квін, яка керувала посольством США як тимчасовий повірений, повернеться до своєї роботи на посаді заступника голови місії.

Раніше в Держдепі підтвердили відхід посла США в Україні. Марі Йованович залишила свою посаду разом із завершенням повноважень президента Петра Порошенка.

Також повідомлялося, що на посаду посла США в Україні розглядаються поки дві кандидатури.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp