Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Закарпатській поліції вшанували дільничіх офіцерів

19 червня 2019 р., 10:30

Закарпатська поліція привітала дільничіх офіцерів

З нагоди Дня дільничного офіцера поліції в Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області відбулися відповідні урочистості.

Вчора, 18 червня, своє професійно свято відзначають дільничні офіцери поліції.

Дільничні поліцейські найбільш наближені до громадян, захищаючи мир і спокій в містах і селах. Їм люди довіряють власну безпеку, до них перших ідуть за допомогою. Саме тому від фаховості та порядності дільничного офіцера насамперед залежить, чи почуваються краяни захищеними від криміналітету, чи довірятимуть поліції загалом. Адже зазвичай з роботи «свого» дільничного люди судять про роботу української поліції загалом.

З нагоди професійного свята дільничних в обласному управлінні поліції відбулися урочисті збори. З вітальним словом до діючих працівників та ветеранів служби звернувся начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковник поліції Роман Стефанишин.

Очільник поліції області привітав дільничних офіцерів та ветеранів з професійним святом, подякував їм за роботу, побажав усім міцного здоров'я, родинного благополуччя, нових успіхів у їхній нелегкій службі на благо українського народу.

З вітальним словом також виступили голова обласної Ради ветеранів ОВС Віктор Отовчиць, голова обласної Профспілки атестованих працівників поліції Юрій Ватрала, ветеран органів внутрішніх справ Закарпаття Петро Буц.

Кращі дільничні області одержали відзнаки та грошові премії. Зокрема, розпорядженням голови Закарпатської ОДА Почесними грамотами нагороджені майор поліції Віта Горзов, капітан Юрій Бак, а майору Віктору Войнагію та старшому лейтенанту Едуарду Худі оголошено Подяки.

Розпорядженням голови Закарпатської обласної ради нагороджено грамотами майора поліції Івана Андріюка, майора Світлану Тимошенко, капітана Діану Шемет.

Медалями Асоціації ветеранів МВС «Патріот України» нагороджено ветеранів служби дільничних Петра Буца, Олександра Іваниша, Василя Білея та ін. Такими ж відзнаками, а також медалями «Честь та доблесть» нагороджено й діючих працівників служби дільничних: майорів Тимофія Тішкова, Володимира Тоскуєва, Василя Кокіша, Михайла Сарканича, капітана Михайла Чакавого та ін. Ще три десятки кращих дільничних області відзначені Подяками начальника ГУНП області.

Після завершення урочистостей відбувся святковий концерт у виконанні оркестру ГУНП області (керівник – Віктор Гарагаль, соліст – Ірина Філіпова).
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp