Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські поліцейські відвідали дитячі табори відпочинку (ФОТО)

19 червня 2019 р., 16:45

Воловецькі та Тячівські поліцейські завітали до дитячіх таборів відпочинку

Працівники Воловецького та Тячівського відділень поліції відвідали з профілактичною метою літні оздоровчі дитячі табори «Арніка» та «Берізка» у селі Нижні Ворота та Вонігово. Правоохоронці нагадали діткам правила відпочинку влітку та провели з ними цікаві ігри.

Для юних закарпатців настала довгоочікувана пора літніх канікул. Діти відпочивають в літніх таборах, на природі, у родичів в селі тощо.

Аби не трапилося з дітьми лиха, працівники поліції відвідують з профілактичними бесідами місця літнього відпочинку дітей та підлітків.

Так, днями працівники Воловецького відділення поліції відвідали літній оздоровчий табір відпочинку для дітей «Арніка» у селі Нижні Ворота на Воловеччині.

А тячівські правоохоронці навідалися в дитячий табір відпочинку «Берізка», що в селі Вонігово Тячівського району.

Правоохоронці організували дітям спортивну розминку та нагадали основні правила відпочинку на природі, зокрема під час купання у водоймах. Окремо наголосили на забороні неповнолітнім вживати алкогольні напої та тютюнові вироби.
Юнаки та дівчата пообіцяли правоохоронцям дотримуватися правил поведінки під час літнього відпочинку.

{g}

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp