Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська поліція затримала водіїв на підпитку

20 червня 2019 р., 16:20

У Берегівському та Іршавському районах затримали водіїв під кайфом

У селі Свобода Берегівського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки "Fоrd" іноземної реєстрації, на якому не горіла одна фара. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп'яніння, драгер виявив у нього 0,93 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще одного правопорушника зупинили в самому Берегові. За кермом автомобіля марки "ВАЗ-2106" перебував місцевий житель, який не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп'яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 0,54 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селі Імстичево на Іршавщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки "Pеugeоt" іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп'яніння, який не мав водійського посвідчення. Від проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp