Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Мотаний" гігант поселився на Театральній площі Ужгорода (ФОТО)

23 серпня 2014 р., 13:28

І"збирає" гроші для українських військових.

На площі Театральній встановили величезну ляльку-мотанку, очевидно, найбільшу в місті та області. Її висота – майже 1 метр.

Ляльку зробила майстриня Тетяна Поринець, яка вже вдруге просто неба проводить майстер-класи та продає ляльки-обереги, збираючи гроші для військових, що служать у зоні АТО.

{g}

Дівчина розповіла, що велику ляльку-мотанку робила так само як і маленькі, дотримуючись однакових принципів мотання. Зробили її за один день для того, щоб привабити бажаючих та зібрати якомога більше грошей. Тому два дні, поки триватимуть майстер-класи, лялька стоятиме на центральній площі міста. Що робитимуть з нею далі, дівчина поки не знає. Але якщо будуть бажаючі придбати її, а гроші спрямувати на потреби армії, не відмовлять.

До речі, майстер-класи почали сьогодні з 10 години ранку, а вже продали з десяток маленьких іграшок. «7 Днів» кілька днів тому вже писали про великий інтерес до ляльок, яких роблять власними руками. Найбільше майстер-класи зацікавили дітей, а от дорослі купують уже готові вироби. Ціни не змінилися: годинний майстер-клас – 50 гривень, готова лялька – 30 гривень.

7dniv.info


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp