Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хабар порушнику не допоміг (ФОТО)

24 червня 2019 р., 13:15

Не відкупився

Водій автомобіля «ВАЗ 2106» намагався уникнути відповідальності за керування автомобілем у нетверезому стані та пропонував правоохоронцям Ужгородського районного відділення поліції хабар. За що тепер понесе кримінальну відповідальність.

Вчора, 23 червня, у селі Есень працівники сектору реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення виявили водія автомобіля марки «ВАЗ 2106» з явними ознаками сп’яніння. Драгер показав у 35-річного кермувальника, місцевого жителя 0,98 проміле алкоголю. За непритягнення його до відповідальності чоловік запропонував поліцейським 500 гривень хабара.

За вказаним фактом в поліції розпочали слідство. Тепер чоловік понесе кримінальну відповідальність за ст.369 Кримінального кодексу України (Пропозиція надання неправомірної вигоди службовій особі). Дане кримінальне правопорушення карається штрафом, або обмеження чи позбавлення волі від 2 до 4 років. Разом з тим на правопорушника складено адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння. Від нього вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp