Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Лісівники вчилися надавати допомогу

24 червня 2019 р., 14:30

Після зборів відбулися планові, щорічні навчання з надання первинної медико - санітарної допомоги які провела завідуюча АЗПСМ села Невицьке Калинич Мирослава Юріївна.

Серед іншого вона наголосила на необхідність слідкувати за перебігом робочого процесу на відкритій місцевості, зокрема роботи під прямим сонячним промінням, захисту від укусів комах працюючи в лісі. Оскільки літня пора підвищує вірогідність ураження комахами та іншими представниками фауни, лікар запропонувала регулярно проводити огляд речей та поверхні тіла на виявлення укусів тих чи інших видів комах, особливу небезпеку серед яких несе– кліщ. Також наголошено на те, що не варто нехтувати правилами надання першої невідкладної медичної допомоги та за потребою негайно звернутися до кваліфікованого спеціаліста.

Завершив збори працівників підприємства ветеран в галузі лісового господарства – Василь Петрович Лиситчук, який поділився досвідом з майстрами лісу щодо заготівлі лісового насіння, правилами організації та закладки лісових розсадників, а також розповів про лісовідновлення, відведення лісосік під рубки догляду та культуру виробництва в лісовому господарстві.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp