Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Спецназ Саудівської Аравії захопив еміра ІДІЛ в Ємені

25 червня 2019 р., 19:07

Абу Усама аль-Мухаджир узятий в полон разом зі ще кількома бойовиками. У Саудівській Аравії вважають, що це "болючий удар" по ІДІЛ.

Війська спеціального призначення Саудівської Аравії захопили так званого еміра терористичного угруповання "Ісламська держава" в Ємені. Про це повідомляє телеканал Al Arabiya з посиланням на заяву очолюваної Ер-Ріядом аравійської коаліції у вівторок, 25 червня.Відзначається, що ватажка екстремістів на ім'я Абу Усама аль-Мухаджир полонили за сприяння єменського спецназу разом зі ще кількома бойовиками. Як заявив офіційний представник альянсу Турки аль-Малікі, піймання терориста - "болючий удар" по ІДІЛ.Де і за яких обставин вдалося схопити аль-Мухаджира, не уточнюється. Аль-Малікі вказав, що проведення розслідування поки що не дозволяє оприлюднити інші деталі арешту.У Мережі вже з'явилися кадри, на яких спецназівці в нічний час доби виводять аль-Мухаджира з вертольота разом з трьома спільниками.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp