Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У закарпатській в’язниці влаштували день відкритих дверей (ФОТО)

23 серпня 2014 р., 15:47

Засуджені мали можливість поспілкуватись з рідними та послухати концерт.

22 серпня в Закарпатській установі виконання покарань №9 відділу Державної пенітенціарної служби України в Закарпатській області було проведено «День відкритих дверей».

З благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського в храмі на честь святої великомучениці Анастасії Узорішительниці, що діє на території установи зранку було звершено святкове богослужіння, яке очолив настоятель храму, голова єпархіального відділу Пенітенціарного служіння – протоієрей Володимир Гуй.

{g}

Після богослужіння о 10.00 відбувся святковий дитячий концерт для тих, хто утримується в УВП.

В концерті взяли участь голова Єпархіального відділу єпархіального, церковного, культурно-просвітницького служіння, заслужений артист України, клірик Свято-Троїцького храму м. Ужгорода, архідиякон Олександр Садварі, вихованці воскресної церковно-приходської школи, що діє при Свято-Успенському храмі с. Дубриничі на Перечинщині та хоровий колетив Перечинського РБК.

Крім ув’язнених на концерті були присутні батьки останніх, духовенство Мукачівської єпархії та керівництво установи.

Концерт був пронизаний професійною грою дітлахів, які у своїх сценках торкалися повсякденних життєвих випадків і вічних Божих істин.

Організаторами благодійного заходу виступилиголова єпархіального Відділу у справах катехизації– протоієрей Василій Поп та голова єпархіального відділу Пенітенціарного служіння,настоятель храму на честь святої великомучениці Анастасії Узорішительниці – протоієрей Володимир Гуй.

Після концерту всі присутні за солодким столом мали можливість для живого спілкування з батьками та священнослужителями.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp