Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді підсумували Дні енергії (ФОТО)

26 червня 2019 р., 15:40

Підсумкова зустріч зі співорганізаторами Днів Енергії 2019 в Ужгороді напередодні відбулася в міській раді.

Для якомога ширшого інформування громади про сучасні можливості, технології заощадження та ефективного використання різних видів енергії Ужгородська міська рада в рамках Днів Енергії 2019 працювала з партнерами: ГО "Екосфера", ТОВ "АВЕ-Ужгород", Ініціативна група "Зелений Варош", Ресурсний центр зі сталого розвитку УжНУ, консультанти Проекту IFC "Підтримка Фонду енергоефективності в Україні".
На зустрічі напередодні докладно проаналізували проведення акції "Місто без поліетилену", домовилися продовжити промоцію зменшення використання поліетилену в побуті та альтернативних видів пакування. Успішною визнали й загальноміську акцію "Знизимо викиди СО2/Дні сталої Енергії" на площі Театральній. На наступний рік запропонували при плануванні Днів Енергії розглянути можливість перенести таку акцію на іншу локацію та залучити до обговорення проблем навколишнього середовища учнів 7-10 класів.
За відгуками голів ОСББ, дуже корисним був семінар "Механізми фінансування проектів із тепломодернізації багатоквартирних будинків", де одна зі спікерів – голова правління асоціації ОСББ та голова ОСББ "Новояворівськ", Галина Джулай – розповіла про досвід залучення мешканців будинків до заходів термомодернізації та механізми фінансування проектів, реалізованих у Львові.
Акції у рамках Днів Енергії 2019 в Ужгороді широко висвітлювалися у ЗМІ, завдяки цьому з кожним роком долучається все більше активних прихильників та учасників.
На завершення зустрічі вирішили з осені розпочати підготовку Днів Енергії в Ужгороді 2020 із залученням ще ширшого кола громадських організацій та ініціатив і зробити заходи ще масштабнішими та більш просвітницькими.
Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp