Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Талановиті діти краю проводять літо у "Гармонії" (ВІДЕО)

27 червня 2019 р., 13:40

Як винагорода за перемоги

У смт. Чинадієво, що на Мукачівщині, відбулося урочисте відкриття 27-го заїзду обласного табору для обдарованих дітей «Гармонія». Сюди запрошують талановитих музикантів, співаків та танцюристів з усього Закарпаття, які зайняли призові місця на різноманітних конкурсах. На відкритті діти демонструють уже здобуті знання та свою майстерність. Малеча 21 день проживає в таборі, де з ними щоденно займаються професійні викладачі. Юні музиканти кажуть: неодноразово приїздять сюди за досвідом і враженнями.

Наталія ШИПУШ

викладач у таборі

У цьому таборі, як правило, відпочивають особливі дітки. Ми називаємо його «п’ятою четвертю», адже відбулося 4 четверті і зараз 5-та четверть. Ті дітки, які ходять у музичні школи, які отримали звання лауреатів різних конкурсів обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів, вони приходять сюди.

Юлія МАНЗЮК

учениця Свалявської дитячої школи мистецтв

Я вже тут вп’яте. Мені дуже сподобалося в цьому таборі. Тут чудова атмосфера, чудові діти і табір на дуже високому рівні. Тут багато різних дітей, які грають на зовсім різних інструментах. На кожному інструменті кожна дитина грає професійно. Навіть від своїх друзів-піаністів я багато чому навчилася.

Деталі - у  сюжеті Ужінформ:



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp