Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Горе-керманичі" "зеленого змія" не бояться

27 червня 2019 р., 14:30

За минулу добу працівники групи реагування патрульної поліції Міжгірського відділення задокументували випадок керування транспортним засобом у стані сп’яніння в селі Сойми Міжгірського району.

Ще трьох нетверезих водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи

У селі Сойми Міжгірського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Gоlf», на якому не освічувався задній номерний знак. Водій, місцевий житель, не надав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Правопорушника доставили до лікарні, де він відмовився проходити медосвідування. Лікар зробив візуальне заключення, що чоловік перебуває в стані алкогольного сп’яніння.

На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від керування водія відсторонили.

Ще трьох нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp