Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Жителю Чернігова виписали штраф за з'їдений бюлетень

27 червня 2019 р., 17:57

Обвинувачений свою провину в скоєнні злочину визнав повністю і зазначив, що так вчинив, бо не хотів голосувати за одного з кандидатів.

Суд Чернігова визнав винним чоловіка в приховуванні виборчого бюлетеня, який він потім з'їв. Чоловік повинен заплатити 2550 гривень штрафу. Про це повідомляє прес-служба Чернігівської прокуратури.

Як повідомляється, 21 квітня 2019 року житель Чернігова, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, прибув до приміщення однієї з виборчих дільниць міста і отримав у члена дільничної виборчої комісії виборчого бюлетеня.

Надалі чоловік зайшов в кабіну для таємного голосування і сховав бюлетень в кишеню, а шматок шпалер, який заздалегідь приготував і приніс з собою, він намагався кинути в урну для голосування.

На виході з приміщення для голосування його зупинили члени дільничної виборчої комісії. Виборець нічого кращого не зміг придумати, як з'їсти свій бюлетень, що і зробив.

У судовому засіданні обвинувачений свою провину в скоєнні злочину визнав повністю і зазначив, що так вчинив, бо не хотів голосувати за одного з кандидатів.

Вироком Новозаводського районного суду Чернігова від 25.06.2019 обвинувачений визнаний винним в скоєнні злочину, передбаченого статтею "приховування виборчого бюлетеня".

Вироком суду його засуджено до покарання у вигляді штрафу в розмірі 150 неоподатковуваних мінімумів громадян, що становить 2550 гривень.

Раніше в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області жінка, яка перебувала в стані алкогольного сп'яніння, намагалася з'їсти бюлетень.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp