Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Над Тячевом урочисто підняли синьо-жовтий стяг (ФОТО)

23 серпня 2014 р., 19:18

Під час церемонії борцям за Незалежність країни вручили відзнаки.


Cьогодні з нагоди відзначення Дня Державного Прапора у місті Тячів на центральній площі перед будинком Тячівської районної державної адміністрації пройшла церемонія підняття Державного Прапору України – символу вільної, незалежної держави. Участь у святковому заході взяли керівництво району та міста, установ та організацій, представники громадськості.

{g}

З вітальним словом до учасників урочистості звернувся перший заступник голови райдержадміністрації Василь Дем’янчук. Він зокрема наголосив на особливостях сьогоднішнього свята, яке на жаль проходить у тяжкий для країни час, коли на Сході тривають бої за збереження територіальної цілісності та єдності України. Активним учасникам розбудови нашої держави та патріотам – борцям за Незалежність вручив похвальні грамоти та відзнаки. А відтак побажав усім терпіння, злагоди, миру та єднання у відбудові держави.



Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp