Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Зелений змій" знову штовхає закарпатців на порушення

1 липня 2019 р., 17:15

Вирушають у дорогу без сумнівів

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Ужгородському, Іршавському, Хустському, Тячівському районах. Ще одного нетверезого водія виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У селі Геївці Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Skoda Оctаvіa», яким керувала ужгородка, що була не пристебнута паском безпеки. Вона не надала водійського посвідчення і перебувала в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування відмовилася. На правопорушницю в присутності свідків склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від керування її відсторонили.

У селі Оноківці на Ужгородщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Меrсеdеs», про якого повідомили небайдужі громадяни, що водій може перебувати в стані алкогольного сп’яніння. За кермом автомобіля перебував місцевий житель. Водій був у стані алкогольного сп’яніння, не надав водійського посвідчення, але від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Горінчево Хустського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі для перевірки автомобіль марки «Fоrd Тrаnsit», на якому не працювала одна фара. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння, який відмовився від медосвідування. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Лисичево Іршавського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «ВАЗ-2108», яким керував житель села Кушниця. Водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, але відмовився від медосвідування. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол та відсторонили його від керування.

У селі Брід Іршавського району поліцейські зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Dеltа», яким керував без захисного шолома місцевий житель. Від проходження медосвідування він відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол та відсторонили водія від керування.

У селі Тересва Тячівського району поліцейські зупинили ще один незареєстрований мотоцикл, марки «Viper», яким керував місцевий житель. Від проходження медосвідування він теж відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол та відсторонили його від керування.

Ще одного нетверезого водія виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.



Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp