Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Лісівники оголосили флеш-моб

3 липня 2019 р., 09:40

“Забери поліетилен з собою”!

 

Щорічно 3 липня у всьому світі відзначають Міжнародний день відмови від поліетилену. У цей день людям пропонують хоча б на один день відмовитись від поліетиленових пакетів та інших полімерних предметів. У свою чергу закарпатські лісівники закликають громадян наслідувати цей приклад впродовж цілого року, особливо коли Ви йдете у ліс.

Проблема засмічення лісових масивів з кожним роком стає все гострішою. Поліетилен розкладається сотні років та несе шкідливі наслідки для навколишнього середовища.

Саме тому #закарпатські_лісівники оголошують конкурс-флешмоб “Забери поліетилен з собою”! Правила досить прості… Якщо Ви прогулюєтесь лісом та бачите сміття, не пошкодуйте своїх сил та принесіть його із собою, аби викинути у смітник. Перед цим зробіть фото “ДО та ПІСЛЯ” того місця де Ви виявили сміття у лісі. Підпишіть фото #забери_поліетилен_з_собою. Впродовж місяця ми визначемо переможця та нагородимо приємним подарунком!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp