Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У парламенті ілюзії дуже швидко зникають. Працюєш у жорстких умовах – нардеп

8 липня 2019 р., 12:29

В інтерв’ю виданню Закарпаття онлайн народний депутат Роберт Горват розповів про свою роботу у Верховній Раді, ставлення до партійних «вождів» та реалії, у яких доводиться «вибивати» прийняття потрібних Закарпаттю та країні законів.

«Я трохи насторожено ставлюся до політичних «вождів». Я починав свою політичну кар’єру з УДАРом, Кличко мав шанс стати президентом і я думав, що зможу з його підтримкою реалізувати свої ідеї. Але Кличко взагалі не пішов на президентські вибори, а пів України проголосувало за Порошенка», - пригадує Горват. - А ти – депутат. Приходиш у парламент із конкретними ідеями. Знаєш, що вони важливі для твого краю і для людей. Але досить швидко ілюзії зникають і ти починаєш розуміти, що працювати доведеться в жорстких умовах. Буквально вигризати все зубами. І «вожді» не хочуть тобі допомагати».

Горват пригадав, зокрема, як «не зміг вплинути на призначення губернатора, який у підсумку лиш нашкодив Закарпаттю».

«Не всі мої законопроекти, які важливі для регіону, мали підтримку фракції. За ті 5 важливих законів, які я на початку згадав [закони описані у повному тексті інтерв’ю – ред.], треба було буквально битися. […] Звичайно, депутат має відстоювати інтереси держави. Це апріорі, навіть не обговорюється. Але я знаю, що моя земля і люди, які тут живуть, – набагато важливіші, ніж пафосні гасла і «вожді». Тому люди в мене на першому місці», - пояснив депутат.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp