Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті СБУ викрила посадовця Держпродспоживслужби на вимаганні грошей з підприємців

8 липня 2019 р., 16:45

Співробітники Служби безпеки України у межах протидії корупції викрили на систематичних хабарях посадовця відділу фіто-санітарних заходів на кордоні Головного управління Держпродспоживслужби у Закарпатській області

Оперативники спецслужби встановили, що державний службовець вимагав гроші від представників комерційних структур, які займаються зовнішньоекономічною діяльністю. За неправомірну вигоду зловмисник обіцяв безперешкодну видачу підприємцям фіто-санітарних сертифікатів для експорту продуктів рослинництва за кордон.

Правоохоронці затримали фігуранта провадження згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України на робочому місці під час отримання чергового хабаря.

У межах кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 14 та ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Заходи з викриття та блокування протиправних дій посадовця проводились під процесуальним керівництвом прокуратури Закарпатської області.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp