Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Донбасі зростає кількість підривів населення на мінах

9 липня 2019 р., 17:05

Командування Об'єднаних сил нагадує про дотримання заходів мінної безпеки

Командування ООС радить не ходити неперевіреними маршрутами, щоб не зачепити нерозірвані снаряди.

На Донбасі зросли випадки підривів на невстановлених вибухових пристроях (НВП) людей і техніки в районах, розташованих поза межами ведення бойових дій. Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил (ООС).

Йдеться, що ці підриви стаються під час проходження неперевіреними маршрутами. Зокрема, від вибуху НВП у районі населеного пункту Новотроїцьке постраждав 24-річний місцевий житель. Потерпілому надали медичну допомогу, і евакуювали його до лікарні ім. І. Мечникова в Дніпро.

Також у районі населеного пункту Майорське підірвалися БТР-70 і військова вантажівка КрАЗ. У результаті цього один військовослужбовець отримав термічні опіки.

"У важкому стані доставлений до лікувального закладу. Йому надається необхідна медична допомога", - зазначили в ООС.

Також унаслідок детонації невідомого вибухового пристрою в районі Новобахмутівка підірвався вантажний автомобіль КАМАЗ. У результаті отримали травми двоє військовослужбовців Національної гвардії України. Постраждалих госпіталізовано.

"Командування Об'єднаних сил нагадує про дотримання заходів мінної безпеки, обов'язкових для цивільних осіб і військовослужбовців... Нагадуємо, що в землі досі можуть бути нездетоновані боєприпаси або інші раніше не виявлені вибухові пристрої... Користуйтеся винятково перевіреними шляхами. Про всі підозрілі предмети повідомляйте представників ООС", - резюмували в штабі.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp