Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міністри країн ОБСЄ обговорять ситуацію в Україні

9 липня 2019 р., 17:10

Міністри країн ОБСЄ збираються сьогодні через Україну

Під час зустрічі в Словаччині мають обговорити "безпеку в регіоні". На засіданні будуть представники 57 держав.

Під час зустрічі представників країн-членів ОБСЄ, яка пройде сьогодні в Словаччині, обговорять ситуацію в Україні. Про це заявили в МЗС Канади, передає Укрінформ.

Зокрема, під час зустрічі мають обговорити "безпеку в регіоні". Канаду представлятиме парламентський секретар міністра закордонних справ Роб Оліфант. На зустрічі будуть представники 57 держав.

"Дискусії зосередяться на конфлікті в Україні і безпеці в регіоні, посиленні ролі ОБСЄ в припиненні транснаціональних загроз і важливості дотримання прав людини, у тому числі прав представників ЛГБТ-спільноти - верховенства права, доброго врядування та економічних і екологічних аспектів безпеки", - розповіли в МЗС.

Раніше повідомлялося, що Парламентська асамблея ОБСЄ прийняла декларацію з антиросійськими положеннями. Зокрема, документ містить тези про анексію Криму РФ і критику проекту Північний потік-2.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp