Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Марина Лунченко та митці організували благодійний ярмарок (ФОТО)

25 серпня 2014 р., 08:48

На благодійному ярмарку були представлені роботи митців з різних куточків України. Із закарпатських митців свої роботи надали Сергій Галай та Оксана Білецька.

22 серпня у місті Хуст у розважальному комплексі «V.I.P.» було проведено благодійний вечір «Об’єднаймось заради майбутнього нашої країни» на підтримку української армії, зокрема, закарпатських військових 128 окремої механізованої бригади.

Організатори благодійного вечора – Марина Лунченко, Йосип Блецка, Йосип Галай, спільно з мистецьким об’єднанням «Обрій - Карпати» – вирішили підтримати українську армію в складні для країни часи боротьби за цілісність та суверенітет, провівши благодійний аукціон.

На аукціоні було представлено 14 лотів художників з різних куточків України, серед яких: «Весна йде» Шеховцова Олександра, м. Харків; «Чеське містечко» Рось Олександра, м. Львів, «Примули», «Барви осені», Пономаренко Марини, м. Харків; «Паруса» Щеглової Олени, м. Харків; «Карпатські обереги» Лебідь-Коровай Люби, м. Львів; «Нарцисове поле» Мунтян Стелли, м.Одеса; «Замерзіль» Маркітанової Світлани, м. Дніпропетровськ; «Пейзаж зі старою грушею» Швачунова Ігоря, м. Суми; «Трійця» Кострика Соломії, м. Львів; «Червоний Драгобрат», «Стара церква.Ворохта» Галай Сергія, м. Хуст, робота Оксани Білецької, с. Рокосово.



Цого ж дня було проведено виставку дитячих робіт, експонати також можна було придбати на підтримку української армії. Так, було представлено 70 робіт, які діти виконали напередодні, 20 серпня, під час благодійної акції для дітей «Україна – наш дім».

Загалом, вечір мав неформальний характер, розмови гостей супроводжували патріотичні співочі та танцювальні виступи як місцевих колективів (представники дитячої школи мистецтв), так і гостей зі Львова (Дует «Контемп», Іван Сяркевич «Голос країни»).

Окрім всього, серед запрошених гостей було проведено лотерею, під час якої розігрувались дві картини Закарпатського художника Сергія Галая.

Як зазначила одна з організаторів благодійного вечора Марина Лунченко: «Основна думка, яку ми маємо донести до всіх жителів країни: Україна – це наша земля, кому як не нам її захищати. Кожного дня ми заспокоюємо себе тим, що завтра щось зміниться, віримо в те, що завтра все буде по-інакшому. Але я впевнена: існує лише один спосіб щось змінити – це починати змінюватись самому. Сьогодні ми збирали кошти на підтримку військових. Ми вже змінюємо щось, адже, за допомогою цієї акції, ми можемо врятувати життя людей. Ми зібрали 68 000 грн., які передали голові Закарпатського координаційного центру Григорію Дорошенку. На ці кошти будуть придбані речі першої необхідності, які потребують наші хлопці у зоні АТО. Вже наступного тижня ці речі передадуть безпосередньо в руки воякам», – поділилась Марина Лунченко.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp