Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті проводиться ремонт автошляху національного значення

12 липня 2019 р., 15:05

Ведуться ремонтні роботи.

Автодорогу Н-09 поступово приводять до ладу. Про це інформує сайт "Першого кабельного" із посиланням на Службу автомобільних доріг у Закарпатській області.

Автошлях Н-09 починається у Мукачево, проходить через Хуст, Тячів, Рахів, Ясіня, Яблуницький перевал на території нашої області.

Уже декілька місяців на цій дорозі тривають інтенсивні ремонти дорожнього полотна. Слід розуміти, що одна з причин винекнення ямковості та подальшої руйнації дороги є захаращені кювети та узбіччя.

Довідка:

Кювет – водостічна канава вздовж шляху. Призначена для стоку води з дороги. Іноді влаштовується для дренажу основи дорожнього покриття. Кювет може бути не укріпленим (ґрунтовим) і укріпленим, вимощених камінням або повністю покритим бетоном. Від дороги його може відокремлювати невелика огорожа.

Довідка: Узбі́ччя — виділений конструктивно або суцільною лінією дорожньої розмітки елемент автомобільної дороги, який прилягає безпосередньо до зовнішнього краю проїзної частини, розташований з нею на одному рівні та не призначений для руху транспортних засобів, крім випадків передбачених правилами дорожнього руху.

Зараз роботи з прочистка кюветів, труб – забезпечення водовідводу тривають на 150 кілометрі автодороги .

Автошлях Н 09 — автомобільний шлях національного значення на території України. Проходить територією Закарпатської, Івано-Франківської та Львівської областей.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp